1. Tematsko predavanje- “Konvencija o pravima osoba s invaliditetom”

2. prosinca 2020.

Dragi članovi,
kao što je već prethodno najavljeno, u sklopu aktivnosti novog programa “Klubovi korisnika- Klub Aktiv”, planirano je i provođenje tematskih predavanja, jednom mjesečno. Obzirom da ovaj tjedan obilježavamo Međunarodni dan osoba s invaliditetom, ovim putem Vas obavještavamo kako će se u petak 04. 12. 2020. g., održati prvo predavanje na temu “Konvencija o pravima osoba s invaliditetom”. Predavanje će se održati u 14:00 s predviđenim trajanjem do 16:00. Predavanje će voditi Marija Bijelić, mag. paed. iz Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize. Vodeći se donesenim uputama nadležnih tijela za suzbijanje epidemije uzrokovane COVID-19, donosimo dvije mogućnosti prisustvovanja predavanju:

1. putem Zoom platforme

2. u Udruzi Suncokret, putem Zoom Meetinga, spojit ćemo se, pristupiti predavanju te ga poslušati putem projektora.

Za prisustvovanje predavanju, potrebno je prijaviti se na e-mail: jelena@udrugasuncokret.hr, info@udrugasuncokret.hr, na broj telefona: 091 613 7227, ili putem messengera. Potrebno je izjasniti se na koji način biste željeli prisustvovati predavanju.
Prijave traju do četvrtka 03. 12. 2020. g. u 16:00. Ukoliko niste upoznati s aplikacijom Zoom te ne znate na koji način joj pristupiti preko svog računala, slobodno nas kontaktirajte.

Vaša Udruga Suncokret

Slično