1. Tematsko predavanje- “Konvencija o pravima osoba s invaliditetom”

2. prosinca 2020.

Dragi članovi,
kao što je već prethodno najavljeno, u sklopu aktivnosti novog programa “Klubovi korisnika- Klub Aktiv”, planirano je i provođenje tematskih predavanja, jednom mjesečno. Obzirom da ovaj tjedan obilježavamo Međunarodni dan osoba s invaliditetom, ovim putem Vas obavještavamo kako će se u petak 04. 12. 2020. g., održati prvo predavanje na temu “Konvencija o pravima osoba s invaliditetom”. Predavanje će se održati u 14:00 s predviđenim trajanjem do 16:00. Predavanje će voditi Marija Bijelić, mag. paed. iz Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize. Vodeći se donesenim uputama nadležnih tijela za suzbijanje epidemije uzrokovane COVID-19, donosimo dvije mogućnosti prisustvovanja predavanju:

1. putem Zoom platforme

2. u Udruzi Suncokret, putem Zoom Meetinga, spojit ćemo se, pristupiti predavanju te ga poslušati putem projektora.

Za prisustvovanje predavanju, potrebno je prijaviti se na e-mail: jelena@udrugasuncokret.hr, info@udrugasuncokret.hr, na broj telefona: 091 613 7227, ili putem messengera. Potrebno je izjasniti se na koji način biste željeli prisustvovati predavanju.
Prijave traju do četvrtka 03. 12. 2020. g. u 16:00. Ukoliko niste upoznati s aplikacijom Zoom te ne znate na koji način joj pristupiti preko svog računala, slobodno nas kontaktirajte.

Vaša Udruga Suncokret

Slično

Izložba radova članova Udruge

04.12.2023. će biti otvorena izložba radova članove Udruge pod nazivom "Kreativa sa posebnim dodirom - To smo mi" u...