2. koordinacijski sastanak projekta “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice” UP.04.2.1.11.0298

2. lipnja 2022.

Dana 1.6.2022. održan je 2. koordinacijski sastanak projekta UP.04.2.1.11.0298 „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“.

Koordinacijski sastanak održan je u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom „Suncokret“ Velika Gorica, na adresi Cvjetno naselje 10, Velika Gorica. Sastanak je započeo u 13:00 sati.

Projekt u partnerstvu provode Udruga osoba s invaliditetom „Suncokret“ Velika Gorica, Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize i Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica. Ispred Udruge osoba s invaliditetom „Suncokret“ Velika Gorica prisustvovala je predsjednica udruge gđa. Jadranka Kosović i tajnica udruge Jela Matanović. Ispred Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize prisustvovao je voditelj projekta Đuro Darko Cerančević.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, kroz OP Učinkoviti ljudski potencijali. Projekt sufinancira Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Slično

Koncert duhovne glazbe

Dragi članovi Udruge Suncokret obavještavamo Vas da Pučko otvoreno učilište Velika Gorica i Povjerenstvo za osobe s...